Tuesday, 26 April 2011

home sweet home

salam semua ?
ade baek ka arini ?
adoh , rasanya baru arituh aku update blog neh.
arini mau update lagi la . banyak story taw !

firstly ,
saat yang ditunggu telah tiba.
final exam da habis , tapi jawab entah pape.
ikot aku je nak jawab ape . kang ta lulus ha menganga la kau cik lyna.

secondly,
alhamdulillah aku dapat pulang dengan selamat .
bertolak jam 11pm , actually tiket pukul 10:30pm tapi
bas lambat nak mampos , terpaksa tunggu setengah jam
annoying !
now , berada di terminal klang sentral .menunggu jam 8am untok pulang ke
sabak bernam plak.buang masa 3jam sahaja . suka sangat buang masa.

thirdly,
da kat rumah tataw nak buat apa plak ,
makan+merayap+membuta=GEMOK.
itu benda yang wajib aku buat kat rumah.
itu je la kerje kau lyna , buat tahik mata nombor 3 ,
naib juara merayap. and ranking yang pertama.jeng jeng!
tentulah makan !
ape pon ta bole la.

fourth ,
hari minggu , keluar date dengan kekasih.

itu la kerje aku tiap hari minggu .
macam tade kerje laen plak. haha
bia la ape orang nak kate yang penting aku hepy !
besh besh !

itu saje . the end !

Monday, 25 April 2011

ku juga mencintaimu




Sukarnya ‘tuk ku melupakan
Sinar matamu yang menawan
Terbayang-bayang tiap masa
Senyuman mu menggoda

Kehangatan terasa di jiwa
Tika kau lafaz kata cinta
Nafas terhenti seketika
Seakan sukar ku percaya
Ooh.oh.

Ku juga mencintai dirimu
Mengapa sukar ku luahkan
Bukan sengaja ku menahan
Bibir membeku lidah terkelu

Ku juga mencintai dirimu
Kau amat sempurna buatku
Bukan saja aku biarkan
Kan ku ucap jua padamu

Sukarnya untukku ucapkan
Ku takut akan kehilangan mu
Akan ku buat segalanya
Untukmu kekasihku

Cuma satu yang belum terluah
Kalimah cinta kau nantikan
Bila masa dan ketika
Tidak dapat ku menjawabnya
Ohhh..

Ku juga mencintai dirimu
Mengapa sukar ku luahkan
Bukan sengaja ku menahan
Bibir membeku lidah terkelu

Ku juga mencintai dirimu
Kau amat sempurna buatku
Bukan saja aku biarkan
Kan ku ucap jua padamu

Semalaman ku menunggu panggilanmu
Pabila terdengar suaramu
Ku terlupa segalanya

Sunday, 24 April 2011

bosan tahap gaban

assalammualaikum wbh :)
adoh , dah lama ta update blog .sebabnya tade cerita yang best best.
tetiba plak hari ini nak gatal gatal tangan update blog, bukan tangan je gatal gatal ,
kaki kaki pon ikot gatal sekali ni . nak merayap kot.eyh , mane bole nak merayap merayap tyme
macam ni . nak tahu sebab ape ? sebabnye ...


nampak ta buku yang bertimbun timbun macam tempat pelupusan sampah ni tingginya ?
haha , sudah tentu la.ape kaitannya buku ni dengan story mory aku ? haa , kalau nak tahu .tyme ni aku tengah
exam la , mane bole nak merayapkan ? kena fokus kat study .hmm, ni pon ade tyme lagi nak update blog.
tape tadi da spent tyme untok study.sampai nak pecah kepala otak ni.

sekarang ni tengah study dengan NATASHASYAZWINASKHRUDIN  .betol ta aku taip name dy ni ?
kang ta pasal pasal kena marah sebab salah eja.haha.oke, aku confirm betol da ni.
adoh , kepala da ting tong jugak sebab dari td study ta behenti.

sekarang tyme to rest , sambil layan lagu favourite saat terakhir 
sambil jugak layan minum coffemate .perghh ,sedap gyle.
bukan ape just nak hilangkan ngantuk ni je. tambah plak aku tengah kehausan.
memang elok benar da tu.kesedapannya terasa sampai ke usus besar aku ni.
korang semua try la , confirm pasti mau lagi dong ! 

hmm ,memang bosan tahap gaban , nak sambong membaca da memang malas.
nak text tade sape nak text , my sayang muhammadsyaizrasahudi confirm da tidur.
tanak ganggu dia , sebab esok pagi dia da kena balik institutkemahiranmara .
bagi chance dia nak rehat . sebab petang tadi penat fighting mulut dengan dia.
memang da macam kat dewan parlimen , berdebat mengalahkan menteri .
tapi last aku jugak menang , hehe.terima kasih sayang da bagi saya yang menang !


kitorang ni macam tom and jerry tahu , asik nak bergaduh je.
last last baek jugak , kitorang taley nak gadoh lame lame.
auwww , hati rindu selalu .serius tahu, sejahat mana saya buat kat kamu sayang .
saya tetap sayang kamu selama lamanye ! iloveyou sayang
sejahat mana mulut saya kata , maki kat kamu
saya tetap sayang kat kamu ! kamu nyawa saya  !
kalau tade kamu tak tahu apa akan jadi dengan saya .
sekeras keras kepala saya , saya tetap jugak sayang kat kamu .
serius sayang !

walau banyak mana kawan lelaki saya , kamu tak perlu risau sayang sebab
saya tetap pilih kamu jadi teman hidup saya. 
apa pon orang kata pasal kamu saya tetap akan terima kamu seadanya
sebab , hanya kita je tahu impian kita . hanya kamu je tahu jiwa saya and saya je tahu jiwa kamu !
biar pon kita tak sama otak . tapi kamu yang terbaik buat saya .
biar pon mulot saya jahat , saya dah pon jadi milik kamu !
kamu pon da jadi milik saya , walaupun tak sepenohnya lagi saya tetap milik kamu ,
dan kamu pulak milik saya .
shah & lyna


saya sayangkan kamu selamanya !
i love muhammadsyaizrasahudi !


Saturday, 23 April 2011

sayang kamo !

hye kamo sume !
sehat ke , wtpe ,
nak story mory lagi la .

hmm , actually saye rindu dengan sayang saye "MUHAMMAD SYAIZRA SAHUDI"
tapi tengah marah kat dy . sebabnye dy cemburu sangat !
tadi tepon dy pon ta angkat , hmm. da la tepon dy bisu hanya mampu mendenga je.
tape tape , nanti kalau b ade duit b belikan yang baru eyh..tapi tunggu je la.

ermmm , nape ta angkat2 neh .taw ta orang rindu kt dy neh.
sayang ...please aangkat phone call . hmmm :(
bb , b sentiase tunggu mesej and col dari bb keyh

TERIMA KASIH !

Friday, 22 April 2011

perempuan yang terdesak jantan , bajet lawa !

Hidayah Wan Zuhairi April 21 at 4:05pm Report
ak ta ta0 pe mslh km0..tp pd ak ak xla cm gorilla yg ko ckp 2..ok lg ak drpd gorila kowt..ak da xde pape ngn syah..
ko ta yah isau la ak xkn amik dy dr ko sb ak bkn prampas yg cm ko ckp 2..mayb pe yg k0 hine ak 2 ley wt ko puas aty..ak xkesah pn ko nk ckp pape kt ak..yg pnting ak x amik bf org..kwal mulot kit kte ni bkn bdk2 msing2 da dewase...
Selipar Jepon April 21 at 4:17pm
haha ,jumpe plak eyh fb aku?? terase ? ade aku sebot name kau ?
adoh , aku da ingatkan kau dulu en?
silap kau la cari masalah dengan aku , sape2 yang cai masalah dengan aku,sampai bile bile la aku ganggu .sampai aku puas aty . kau paham?
oke , dulu aku da senyap .kau senyap . aku senyap.
sampai la aku jumpe blog kau then aku bace setiap ayat2 kau tuh. geli la. .then ade pic aku plak , pandai kau curi eyh. kau buat aku bole buat ah .kau pikir cket . .without my permission ! kau curi pic aku .ape kau neh ? aku diam jep ,. malas nak kecoh. sampai la kau start cari pasal dengan aku balik . fuck la kau neh .
Hidayah Wan Zuhairi April 21 at 4:27pm Report
ckp la pape pn ak ta ksah...
ak pn ta pkai da blog 2...
kau ta knal ak t0l2 ag...
jgn mlebey..
ak x kut0k ko cm 2 pn..
tp an ak ase ak oke skit kot dr ko..
so jge la mulot 2..
Selipar Jepon April 21 at 4:34pm
haha , ape entah yang oke cket dari aku . haha
sengal.picang btol. .
ade aku tanye ke kau pakai ke ta blog uh . gyle !
kau pon jage mulot kau yang ta comel tuh eyh . haha !
seda diri eyh , kau ta same ngn aku , aku ta same ngn kau keyh.
ermm , o0ps ! maksod aku , kau low cket dr aku !
Hidayah Wan Zuhairi April 22 at 10:13am Report
ke kaw yg low dr ak...
muke ko tu xla cantek pn..
sory la bkn ak yg ckp tp bdk2 kos laki ko yg ckp...
dorg ckp muke ko bnyk jrawat pastu cm momok..
they told me don,t w0rry gebu pape p0n ko ag oke dr mambang gf syah 2...
opppssss jgn mara beby...
Selipar Jepon April 22 at 12:52pm
haha , but bukan semua cakap macamtuh . i know wh0 told u ? kau ngn laki tuh pon same la , ta bole tengok orang senang .
aku taw sape laki tuh , laki tuh ngn kau lbey kurang la. muka hancor !
adoh ! so , jangan nak perasan la.
bia muke low asalkan attitude n peljaran tinggi !
rupa ade tp attitude tade pon ta gune la cibai .
kau setakat sijil takyah nak belagak ngn aku la.
belambak ag owg yang ade sijil tapi tade ah perangai mcm kau neh .
Hidayah Wan Zuhairi April 22 at 1:01pm Report
kaw takat poli je ta yah nk blagak la...salu org ckp dak poli ta ley wt kje btoi ke?..ak pn ase cm 2 gak dak poli x ley wt keje..lau ko ad kete,uma n c0mpany sniry bwu ley blagak k..
stakat blaja je ta pyh nk 0ver sgt..sijil pn ad gak yg bjaye..muke hanc0r?..blom ag ms0k kategori hanc0r.
HAHA..adoyai,ehh,cbe kO p depan crmin,,?lawa ta..ak ase ta kowt..hahah.. ..kah2x..cian sape dpt kO!dax palat!kawkawkawkaw!hihi(terkutuk plak u)hihih
(m00d eppy)
Selipar Jepon April 22 at 1:07pm
hahahaha , aku lagi hepy dapat layan org yang da terover mcm kau ,
eyh , jangan nak poyo . . owg macam kau sekelip mate tuhan bole tunjuk la , tetiba kau kua then kete lgar kau then sekelip mate muka kau tuh hancor.da ta rupe muke . haha .eyh , ramai jugak yang ta brjaye , antara calon2nye kau sendiri, haha.. ta cantek ta cantek aku pon . ade org nak la.kau tuh ? ade ? murahan plak , ajak kapel sekali tw0z melayan . tuh nmenye org tdesak . hahaha. eyh kau la patot cermin diri kau tuh dulu .oke. paham cik adek id0ng jambu ! hahah..o0pss! i pon terkut0k u la plak .
Hidayah Wan Zuhairi April 22 at 1:11pm Report
idong i mmg jambu pn..h0pe yg kne langgar kete bkn ak tp ko..
murahan?..opss bkn murahan la slh 2..kau pmpuan yg murah bkn ak..murah ag ko tw...km0 yg p0y0 t,amat sgt..cpe kte xde org nk kt ak..plz la wei ad je tp kne la jual mhal kit kli ni..tkot2 jd yg cm lps..lalalalalaalalalalalala
Selipar Jepon April 22 at 1:21pm
hahaha , sebab yang lepas tuh kau terlalu murah. lelong kt pasa malam ,, kau taw. ala, gado kt fb neh ta seronok la. jom ar face to face kalau berani .gado kt fb neh bukan kau jep yang cakp, tah2 membe kau dok bderet kt tepi bg ayat , kau tinggal taip . adoh ! hahaha. .jangan nak riak la picang !
Hidayah Wan Zuhairi April 22 at 1:27pm Report
again slh 2 bkn murah la beby..ke kwn ko yg dok bderet kt tepi bg ayt..
e2 ko k0wt..bkn ak..mul0t longkang km0 nie..dasyat3...nk face 2 face ye..oke je..meh la cni..ak oke je..npe nk bwk syah ye..
bwk la skit pn xheran lau ko nk bwk la..bole ko bli skali f0undati0n kt ratu purple kn3...bia licin ckit muke ko 2..
Selipar Jepon April 22 at 1:38pm
helo , kau tuh kot dok bderet tepi kau . dok bg ayat , hahaha .kesian la. nak gado pon ajak member2. adoh ! hahaha , act.kau tuh yang pakai foundation tuh bagi licin muke kau. haha, bia napak gebu, kahkah. . bawak syah? oh tidak ! takot plak nanty kau mengharap dy lagi.haha, kau en suke menaruh harapan kt lelaki. bak kate org kau neh tdesak nak batang.yela, tade sape nak kt kau en , act lelaki yang nak kau pon cam pantek , same cam kau jugak. haha, entah ape la en laki pandang kt kau , rupe pon tade , ape pon tade , besa plak tuh. haha adoh ! nak ke produk2 kurus ? aku ade jual. tapi takot kau ta mampu baya jep.mulot aku longkang ? mulot kau 2kali gande longkang dari aku babi ! jangan nak perasan cantek sangat la, kau tuh lbey kurang jep. tua bkedot jugak .da besa tambah besa. haha,, adoh ! act. aku sian la kat ppoan2 macam kau, thegeh2 kt jantan . sian gyle mak yang melahirkan kau dapat anak yg terhegeh2 kt jantan . haha, tataw malu btol. denga2 dulu mak kau saket eyh , haha, saket pikir anak macam kau kot .haha. naseb baek ta mampos.
Hidayah Wan Zuhairi April 22 at 1:46pm Report
mara nmpk..mmg ibu ak skit pn tp alhamdulillah la da ok da skunk..
ak x pna pkai f0undati0n pn bli pn x pna..m,arap kt syah?..x kowt xde pe pn kt syah 2..ak bole dpt ag baek dr syah..ubat kuros?..no need la..ak ske bdn ak cm ni..babi xde kt cni..org yg ckp 2 la yg real babi..ke ko yg t,desak batang..x s0pan t0l la ko ni..pmpuan ape la yg syah dpt ni..xde maruah lgsg....maruah ltak kt bwh kAKI..huhuhuhuhu ibu ak syg je ak...ibu ak ta0 la prangai ak sb ak ni ank dy...ibu ak xpna plak mrungut dpt ank cm ak...
Selipar Jepon April 22 at 2:07pm
haha , mara ? tade makne la. . wtp nak mara ngn ppoan cam kau neh.
kau tuh sbnrnye ppoan ta sopan . taw pon bole dapat yang lbey baek dr syah , da tuh nak mengharap kt dy wtp. bukti ade la kt blog kau tuh , tlog bace balik ah. ppoan ta seda diri. hari2 ta penah ta igt kt dy konon, tuihhh ! ppoan jenis ape tah kau en ? tatw malu ke ? ta seda diri ke ? sangap batang ke ? tdesak ke ? haha, aku pon tataw la en. kesian sebenarnye kt kau.haha. .kau yang tade maruah kot.tetibe nak serang aku kt fb,curi pic aku without my permission, tade maruah la tuh , tataw adab. ta blaja sivil ke ? ke cikgu kau da mampos tyme nak aja tuh, kesian la.tolong eyh jdi ppoan beradab cket .yang taw sopan santun . org kuang aja dengan aku , aku pon bole nak kuang aja ngn org 2 . macam kau la ppoan . kuang aja dengan aku , aku bole kuang aja ngn kau. mak kau ta aja eyh hormat org , ke mak kau pon same macam kau, cakap kuag aja ngn org , tade adab , no tatasusila. hmm , apetah naseb .huh ! lg satu aku gtaw eyh . adik kau nak thegeh2 add syah tuh kenape ? bukan ke kaka dy bole cari yang lbey baek dari syah ? macam aku cakap la eyh , korg sebenarnye terdesak ! paham ? terdesak ! haha, tolong eyh cermin diri awak tuh .then cakap depan cermin " saya ppoan yang tdesak dengan laki". . haha, so, seda diri awak eyh. . seda asal usul awak ! hormat org laen kalau kau nak org hormat kau !
Hidayah Wan Zuhairi April 22 at 2:23pm Report
huhuhuhu ak tingat kt syah pn ko nk bising..bkn nye ak amik dy pn..
ak tingat je x gngu korg pn..ak xla m,harap gile2 kt dy 2..ibu ak ajar je ak sopan tp ngn ko ta bole la..ibu ak xla kuang aja ak ad la sket an..xpna ag ak tgk ibu ak kuang aja ngn org myb mak ko kot..adk ak add 2 lntak dy la ta kaco id0p ko pn..dy add syah bkn nye pape pn dy ngn syh x b,mus0h pn nme pn fb ske ati la nk add sape pn..mzti mak ko sdh ko jd cm ni..kutuk2 ibu org..hurmm pela slh ma ko kn dpt ank cm ko..bf ko sniry pn ckp jgn lyn ko mul0t ko mmg cm 2..cian ko..ak ari2 tgk cermin..dpan cermin ak salu ckp jgn jd pmpuan yg x b,maruah mcm ko ni..ak sedo je asl usul ak..ko 2 je yg x sedar..asek blagak v0uge je..myb bt0l kot ckp kwn syah lbey baek ak dlu yg tgl kn syh xla skit aty sgt..kwn syah ckp mul0t minah cm ko ni bau sampah..
Selipar Jepon April 22 at 2:38pm
hahah, aku peduli ape ppoan. ade aku kesah ke?
mak aku lbey baek dr mak kau la. .masalahnye kau keturunan zuhairi , tgok name zuhairi pon aku ta suke. so, takyah nak thegeh2 add syah. banyak ag laki laen yang bole adek kau add , lantak la adek kau bmusuh ke ta ngn syah. masalahnye ,da korang sibling ! , so takyah nak thegeh2 plak ye. hahaha aku ppoan ta bmaruah ke kau ? kau la, kau silap neh . haha, kau yang ta bmaruah. kesiannye la. haha, laki tuh cakap sbb dy nak sedap en aty kau . mane la taw en laki tuh sebenarnye nak cakap kau pas uh dy tuju kt aku. kau neh bodo sangat la.pcaye cakap jantan tuh , entah2 jantan uh menyampah kt kau , kau mane taw en . kau pon dengan bodonye pcaye. ermm, aku kesian la kt kau neh , kenape la jd ppoan yang terlalu lalu lalu bodo. banyak banyak solat hajat bia doa2 kau tuh terkabul ye . haha, actually , jantan tuh same jep macam kau.eyh , aku nak tanye bape juta laki dak kelas dy cakap mcmtuh ,pikir la.. law 20 orang yg cakap mcmtuh kt aku , maknenye 20 0rg la sebenarnye yg ckp mcmtuh kt kau. . bodoh ! kau pon pcaye 100%. otak kau letak lutut ke ttuka dengan lembu korban tyme raye aji arituh. .haha,ade otak pikir eyh . jangan jd ppoan yang SENANG KENE TIPU ! oke ? haha .takyah nak belagak la, aku kenal sangat jantan yang cakap macamtuh kt kau .takyah nak secret2 la. aku kenal. dy pon ta ah sehebat mane pon . kau nasihat eyh jantan2 yang cakap macamtuh , syah banyak tolong dowg tuh so takyah nak sombong sangat la, act. dowg tuh ta reti hargai jase owg da banyak tlog dowg keyh. paham ? takyah nak sombong ! nasehat cket jantan2 tuh eyh .
Hidayah Wan Zuhairi April 22 at 5:15pm Report
mne kmu ta0 ibu ak x baek ko bkn nye knal ibu ak pn so xyh la nk judge ibu ak cm 2 k..o pmpuan x b,maruah sb tlis pkataan lucah..pmpuan jnis pe la ko ni ek..binatang kowt..ad ak ckp ak cye kt dorg ke..x ckp pn kn..huhhhuhu otak ak kt pale myb otak ko kot kt lutut..laki 2 hebat kit kot dr syah ko 2..lau tlg org xley ungkit mkne nye ta iklas la 2..jgn kaitkn fmly ak d0wh..fmly ak ja0 lg baek dr fmly ko..lau bpk ko 2 baek sgt da aja da ank dy pkai tud0ng n x ckp sal btang2 ni..nmpk sgt la bpk ko 2 yg x pndai jge ank..bpk ko x kesah pn kn ko ltak pic profile syah nk kiss ko..bodo la laen kli jgn nk judge fmly org yg bkn2..sdang kn fmly ko jauh ag trok..ak msh ta0 btas2 laki ngn pmpoan tp ko bedal je sb ko xde maruah..g convoi mlm2 ikowt jntan i2 ko kate baek ke..tah tdow mne..sosial la ko ni..xde maruah myb ktegori jalang kot sesuai ngn ko..
Selipar Jepon April 22 at 6:41pm
eyh , aku punye pasal la babi ! aku konvoi sbb ade syah bukan sesuka kua ngn jantan mcam kau . sekarang neh takyah nak ungkit pakai tudong o ta , zaman skang neh yang pakai tudong tuh lbey sosial dari yang ta pakai tudong. kau pon entah2 pakai je tudong tp hakikatnye sosial lbey . sekurang2nye aku sosial tade kacau kau pon. tade aku nak sorok2 dengan pakai tudong tuh. . banyak anak luar nikah dari ppoan yang btudong macam kau , so takyah nak bangge kau tuh bertudong , setakat pkai tudong baju ketat , sampai napak lemak2 kau tuh nak wtp , same taraf jep ngn orang ta pakai tudong . bodo ! bia la , yang penting family masing2 da restu da kenl .ta macam kau .setakat syah anta rumah kau konon syah da kenal family kau , tuiihhh ! kau takyah nak bangge la eyh , free hair lw perangai cam pantek tape . sekurang2nye ta bselindong. orang ta mengate , tp law ppoan cm kau , btudong , bajet alim memang orang mngata lw sosial . bodo sangat la kau neh .bodoh ! kau taw kau bodoh ! sengal !

Thursday, 21 April 2011

si betina yang gemok gedempol !

hyep ! hyep !
nak story mory la .

0it oit ! nak taw ta si betina gorilla 
wish thanks kt aku la, huhu..
eyh same same la , ta susa pon nak bahan kau g0rilla !
aku suka sangat nak bahan kau , sebab kau tuh seorang yang ta gentle,
senang cite pengecot la sengal.

aku down ? ke kau yang down ?
adoh ! setakat sijil , institutkemahiran plak.
tade setaraf la dengan aku , malas nak cakap besa en 
kau pon patot cermin diri kau tuh ,kau tuh kampung jugak la !
taw ppoan kampong ? so , takyah cite besa la eyh .
tade lbey tade kurangnye , kau yang down dari aku .

adoh ! adoh ! emo plak aku .haha
but chill la. haha.
oke oke.tenang tenang !

Tuesday, 19 April 2011

annoying !

hye hye dudes !
ta td0 lagi ke ?
ha meyh folow blog akuh neh ,

tade bende nak cakap pon.
tp still jugak nak merepek , ade aku kesa ke ?
blog aku , aku punye suke la . haish !

ermm , rindu my bb muhammadsyaizrasahudi !
rindu tapi ego tinggi , huh! peduli la . diri aku en.
haiya , ermm nak mesej ke tanak.nak|tanak . fikir fikir , mane satu ?

tapi nak mesej da kul bape plak eyh ?
adoh ! adoh ! berblog punye pasal tengok jam sudah kul bape daaa 
haiya , kul 4 a.m ! haish! pecah rekod meyh ta tdo ! ngee~~
kalau ta mase neh da meleleh air liur basi . mr.bulu bulu pon meleleh jugak la.
selimut entah kemane , rupa entah jadi ape . bantal entah kat mane.
then ta lupe jugak mr bulu bulu yang tataw ktne entah.
maybe aku tindih dy , maybe jugak aku campak dy entah kemane ,haish!
but , aku taley tdo tanpe mr bulu bulu saye !
sebab my bb yang kasi , ngee~~
i love you sayang

ermm , bosan plak.nak on9 fb pon , fb cm cilake .
entah bole on entah tidak aku pon tataw la.
ad0h ! mate pon suda rabak la .
takyah cakap banyak la , jom td0 !

zzzzzzzzzzz!

Sunday, 17 April 2011

alamak , suda terasa plak !

hyep ! hoho . .
tamao la en cakap banyak banyak , taip banyak banyak !
cume nak cakap " selamat malam" jep kat korang sume  ,
huhu . .

then nak cakap lagi , o0ps ! pssstt .pssst . . nak bergosip cket la eyh ,
ad0h ! denga nak bgosip laju jep korang bace en , teliti btol btol tp law jawab exam
tade plak korang nak teliti btol btol soalan eyh ! ermm , melampao ! hee~`

oke oke , da lantak korang la ye , haha . ermm , gosip gosip ! meyh rapat rapat cket , yang ja0h mari dekat yg dekat mari rapat lagi deyh , huuuhuu . .oke oke , denga neh mokcik nak ghoyak :

ade laa seko GORILLA , besa punye gorilla ! dye suda terase plak , argh ! lantak kau la nak terase ke ape , haha. ape aku peduli ! bak kate budak2 umah aku " do i care !" haha , malas laa nak upload pic si gorilla gemok tuh , korang da tengok en ? sekali cuk0p la , nak upload banyak banyak , urgh ! ta kuase i nyah , haha  .tak0t kang lapt0p aku punah ranah plak asik upload pic dy , kihkih . .kalau korang nak tengok jugak tape la , aku upload pic terkini keyh :
haha , neh la pic terbaru !

cantek ta ? mesti la cantek en . haha 
oke oke da , jangan gelak sangat , muke dy tenga mara tuh , huhu . do i care ke kau nak mara ke ape ke ? law nak perang sangat jom la , terima saje ! haha
tade hal laa lw setakat perang ngn pp0an cm kau ! huhu , tp tuh la . rugi plak ase lw perang ngn kau , korang taw ta kenape ake cakap mcmtuh ? sebabnye :
* ppoan neh ta gentle la 
ade ke patot nak perang ajak kengkawan dy plak , haha ! ta profesional langsong !
nak perang sangat meyh la one by one ,tamao la cakap kosong je  !nak mengata ajak kawan2 , nak perang mul0t ajak kawan2 , ape punye orang la !

adoh ! adoh ! banyak sangat da berbicare neh ! melal0t lalot plak , 
oke la , cha0w dulu la eyh ! hatdoii . .


Saturday, 16 April 2011

susa aty meyh !

hye ! salam  sume . .
                                                                    selamat sejahtera sume ye !
                    
                              arini cdey sangat la , terpakse tinggalkan family tersayang and owg yang paling tersayang !
                                                               "MUHAMMAD SYAIZRA"
                                                   p/s: neh la my sayang !
                            tape la berkorban sekarang demi mase depan yang lbey baek kn ? bt0l ta ?
                0h bb ! im really really mish u sayang , anniversary p0 ta dapat nak sambot ! hmmm , cdey banget
                 pape pon b nak ucap en thank you so much sebab da banyak berkorban untok b ! thankz jugak
                  sebab layan karenah b yang macam TUAN PUTERI  ! haha , thankz jugak da banyak melabor
                  untok b ! nak cakap jugak " i love you so much " and " i mish u so much"  hehe ,        
                  ermmm , tape b doakan :
                                                    * oke oke jep ,
                                                    * sehat sehat selalu !
                                                    * jangan lupe makan .
                                                    * jage kesihatan bb keyh
                                                    * ingat pesan pesan b keyh !
                                                    * jangan nak soley soley sangat taw !
                                                    * yang paling penting , jangan nakal nakal !
                                and the m0st important ! " JANGAN LAYAN SI GORILLA "
                                                      p/s : neh la pic si gorilla gem0k ! haha
                                 tengok la pic dy , macam sakai jep ! saje jep amek pic yang cantek cket ,
                            kesian la kt dy en , dy nak jugak vouge2 ! haha , da la takyah tengok lame lame , ta cantek
                             pon ! hehehe . .

                                               oke oke , takyah cakap pasal dy lagi ! benci , benci , benci !
                                                    da la merampas then terdesak plak ! kesian la sangat kt dy ,
                                                   sape sape yang single uh amek la dy as ur girlfrend ! haha . .

                                                                  oke la , sampai sini je la yang aku nak share !
                                                           "RENUNG2KAN DAN SELAMAT BERAMAL"