Sunday, 17 April 2011

alamak , suda terasa plak !

hyep ! hoho . .
tamao la en cakap banyak banyak , taip banyak banyak !
cume nak cakap " selamat malam" jep kat korang sume  ,
huhu . .

then nak cakap lagi , o0ps ! pssstt .pssst . . nak bergosip cket la eyh ,
ad0h ! denga nak bgosip laju jep korang bace en , teliti btol btol tp law jawab exam
tade plak korang nak teliti btol btol soalan eyh ! ermm , melampao ! hee~`

oke oke , da lantak korang la ye , haha . ermm , gosip gosip ! meyh rapat rapat cket , yang ja0h mari dekat yg dekat mari rapat lagi deyh , huuuhuu . .oke oke , denga neh mokcik nak ghoyak :

ade laa seko GORILLA , besa punye gorilla ! dye suda terase plak , argh ! lantak kau la nak terase ke ape , haha. ape aku peduli ! bak kate budak2 umah aku " do i care !" haha , malas laa nak upload pic si gorilla gemok tuh , korang da tengok en ? sekali cuk0p la , nak upload banyak banyak , urgh ! ta kuase i nyah , haha  .tak0t kang lapt0p aku punah ranah plak asik upload pic dy , kihkih . .kalau korang nak tengok jugak tape la , aku upload pic terkini keyh :
haha , neh la pic terbaru !

cantek ta ? mesti la cantek en . haha 
oke oke da , jangan gelak sangat , muke dy tenga mara tuh , huhu . do i care ke kau nak mara ke ape ke ? law nak perang sangat jom la , terima saje ! haha
tade hal laa lw setakat perang ngn pp0an cm kau ! huhu , tp tuh la . rugi plak ase lw perang ngn kau , korang taw ta kenape ake cakap mcmtuh ? sebabnye :
* ppoan neh ta gentle la 
ade ke patot nak perang ajak kengkawan dy plak , haha ! ta profesional langsong !
nak perang sangat meyh la one by one ,tamao la cakap kosong je  !nak mengata ajak kawan2 , nak perang mul0t ajak kawan2 , ape punye orang la !

adoh ! adoh ! banyak sangat da berbicare neh ! melal0t lalot plak , 
oke la , cha0w dulu la eyh ! hatdoii . .


No comments:

Post a Comment