Tuesday, 17 May 2011

maaf dari hati~~

asslammualaikum..hye korang sume..
lame ta update blog.bukan ape takde cite pon nak kongsi.
eyh bukan cite kongsi okay..psst psst denga kate cite kongsi ta sonok eyh ?
haha,simpati la kt korang yang da tgok .buat abs duit beli tiket tp cite dok dap apah.
bak kate org ganu..nananana ganu kite.. haha.

okay nak cite neh. malam neh malam yg penuh dengan kebanjiran air mata.
sebab mulut badan binasa.mulot aku laser ke ?hurmm, aku pon tataw la.
bukan niat pon nak lukakan aty sape2.tapi sbb ikot aty yg menyampah sangat
aku sanggop lukakan orang sekeliling aku.im sorry..

but malam ni aku bangga coz aku gentle mengaku salah aku and mintak maaf kat kawan2 aku.
bukan kawan2 aku je, but orang yg paling aku sayang.MUHAMMAD SYAIZRA.
banyak kali aku lukakan aty dia.aku cakap main sedap mulut je..
marah kt org lain dia jadi mangsa.mungkin ade yang menghasut aku jadi cmni.
ade something yang masok pikiran aku ke ? mintak di jauhkan la sume tu.

kepada sape2 yg penah terasa ngn kate2 aku , aku mintak maaf banyak la.
kadang2 bukan niat aku nak kate semua ni..
ape ponikhlas dari hati"mintak maaf banyak2 "

Thursday, 12 May 2011

short sem ??

salam semua :)
banyak minggu , bulan , hari jugak aku ta mengarangkan.
ta terkira lamenye.
okay , hari ni nak cite pasal short sem .

taw ke short neh ape ? haha.
aku pon tataw ape dia..tapi yg pasti aku amek short sem.
nk cerita punye la sedih kene amik short sem. yela, kawan2 lain sebok dok cuty,
dok keje kumpol duit . aku ? kena belaja pulak. hurmm, nasib betol la.

kalau ta ambik ta bole jugk . nanty ta bole aku nak p LI..
psssttt . actually mane bole aku kalah dengan 
si betina yg banyak mulot tp otak satu ape pon tataw.
cakap j banyak . ilmu taraa.

pastu ta bole nk tgok org senang kot , cemburu !
selalu perasan diri dia lawa . padehal tataw la
si jantan2 keparat tu dok kutok2 dia.haha
kite jd perempuan kena la sopan jangan terlalu menggedik .
betol tak ?! haha

short sem ? hurmmm, benda paling bosan taw.
dok dungun yang macam ape entah .
takde sape kt sini .
si "dia" pon takde . taley nak ajak jalan2 .

hurmmm, bosan gyle.
nak buat ape ye ?
tolong la Ya Tuhan ..
sedihnya ~~ :(
lame lagi nak bulan 6

cepat la sikit mase berlalu .
selalu tak tunggu mase . sekejap je rase.
kalau ditunggu cmni la. lame sangat.
macam seribu tahun kat sini .
1bulan lebih rase mcm setahun pulak.

adoh la . knp ye jadi cmni ?
hati jugak ta sabar nak abes kan sem.
lagi setahun stga lagi. tapi yang setengah lagi
kt rumah la. home sweet home ! yuhuu !
praktikal lol . yeah ! mntak2 la lepas result sem neh.


korang semua doakan aku lulus semua ye ?! amiiinn 40x !
tanak drop o repeat pape lagi, tension banget deyh !
DOAKAN KEJAYAAN AKU YE !