Friday, 10 June 2011

haty menangis takde sape yang tahu !

Assalammualaikum wbh..
huu , lamenye ta update blog , aritu nak update jugk tp taley nk on plak.
hurmm , ape masalah pon tak tahu la, hurmm , susa haty dan fikiran pon banyak runsing la.
arini nak luahkan perasaan sikit sbb tak tahu nak luahkan kat sape, nak luahkan kat boyfie kite malu.
banyak bende nak luahkan sebenarnye , tapi tak tahu nak start dari mane ?

okay la , kite start je la dari mane2 kan ? huu , ermm haty banyak susa la.sebabnye tengah pokai
susakan kalo takde duit ni,nak beli ape pon tak boleh.kadang2 haty jeles tengok orang ade itu ini ,
kite ni ape ade kan . habuk ade la.huu, kadang2 haty teringin nak yg bukan2 tapi bile pikir2 kite takde ape.
mampu berdiam diri je.kadang2 haty kite memberontak jugk , sampai  harus yg jadi mangsa amukan dan maki.huh ! ofcoz la mangsa tu my boyfie  sendiri,kesian jugak bile pikir2,tu la kalo ikotkan haty yang mati ni.
memang tak jadi ape la.

tapi nak buat cmne kan , kalo haty dah berkenan biapon takde duit kite still nak jugak benda tu kan. hurmm,
kadang2 haty jeles tengok kapel lain pegy berjalan2 sana sini . holiday sana sini.tapi kite ? hanye mampu melihat je, nak pegy sendiri tak mampu , mampu berdiam diri dan berangan2 "bila la aku boleh macam mereka ye ?" haty kadang2 menangis . menangis memikirkan nasib diri yang serba kekurangan.kalo bole diri ni nak yang terbaek dalam hubungan , mampu share ape yang kite ade dengan pasangan tapi ape kan daya kite takde ape , cuma dia je yang share dengan kite , kadang2 haty terpikir jugak "kesian tengok dia melabur duit dia untuk kite , beli itu ini.bayar itu ini , kite hanye mampu tersenyum , tak tahu haty dia cmne setiap kali perlu keluarkan duit untuk kite "

ye ! walaupun kadang2 dia cakap" takpe dia ikhlas buat semua ni untuk kite , sebab dia sayang kite" yes, diri ni pon sayangkan dia tapi kite tak mampu nak bagi ape2 kat dia. melabur pon jarang sekali.kadang2 haty ni terpikir untuk berhenti dari meminta itu ini dari dia , tapi da lumrah dunia dan jugak lumrah menjadi seorang perempuan , kehendak melebihi keperluan.kadang2 haty ini nak jadi macam orang lain , tapi kite tak mampu jadi macam orang lain..kite mampu jadi diri sendiri , diri yang sangat hina dan miskin.takde ape2.kosong !

haty menangis takde sape yang tahu , luaran nampak gembira tapi dalaman penuh kelukaan , kesedihan.aku hanye mampu tersenyum dan bersabar dengan ape yang aku impikan. sebab diri ini tak mampu untuk capai impian itu. diri ini hanye mampu berangan2 je .itulah pengubat semua kesedihan aku . berangan2 dalam tidur.hanye mampu bayangkan semuanye.oh , seronoknye.hurmm , aku benci dengan diri aku yang tak sempurna.gemok , hodoh lagi.hurmm.tak same dengan orang lain yang kurus, cantik.kadang2 haty jeles tengok orang kurus , boleh dress up macam2, pakai itu ini.cantik sangat ~ impian aku yang tak kan tercapai sampai bila2.seriously , aku bosan body aku mcam ni. hodoh sangat, jijik ! aku jijik sangat. aku geli . rase malu nak bdepan dengan orang lain, nak bergaul dengan orang lain. muka hodoh lagi , hurmm .

hurmmm , aku jeles dengan orang yang ade dekat sekeliling aku. sumpah aku jeles !
.............................MATI LAGI SENANG DARI PIKIR MASALAH SUME NI.........................